Privacy Notice


De følgende vilkår og betingelser gælder for din brug af dette website.

1.We er forpligtet til at respektere dit privatliv og anerkender dit behov for at beskytte personligt identificerbare oplysninger, som du deler med os på denne hjemmeside. Vores mål er at holde sig til de principper, der er fastsat i denne Privacy Policy og overholde alle gældende love, der er designet til at beskytte dit privatliv.

2.Denne fortrolighedspolitik gælder for alle beskyttede personlige oplysninger indsamles, vedligeholdes eller anvendes af us.What oplysninger, vi indsamler: Vi indsamler personlige oplysninger fra besøgende, der registrerer deres oplysninger (f.eks, navn, køn, adresse, telefonnummer (r), e-mail adresse osv.) for at oprette en konto.

3.We vil aldrig sælge, udleje eller videregive vores kære kunders navne, adresser, e-mailadresser eller andre personlige oplysninger til enhver enhed. Medmindre vi er forpligtet til at gøre det ved lov eller i forbindelse med en retssag eller procedure.

4.We bruger forskellige sikkerhedsforanstaltninger, herunder Secure Socket Layer (SSL) krypteringsteknologi, for at beskytte personlige oplysninger, som vi indsamler på hjemmesiden. Kunderne skal være forsigtige med at give ordre oplysninger til andre. Hvis du glemmer din adgangskode eller får kendskab til eventuelle tab, tyveri eller uautoriseret brug af din konto, eller behov for at korrigere orden information, bedes du kontakte os via e-mail service.

Back